سالمون با شیره افرا

به گزارش راهنمای مدرسه، این غذای دریایی سرشار از اسید چرب امگا 3 و پروتئین است و سطح استرس را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

سالمون با شیره افرا
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • 1/3 پیمانه شیره افرا
  • 1/3 پیمانه آب پرتقال
  • 3 قاشق غذاخوری آب پرتقال اضافه
  • 110 تا 140 گرم سالمون بدون استخوان
  • نمک و فلفل سیاه
  • ¼ پیمانه گردوی خرد شده

طرز تهیه

1- برای تهیه شیره، در یک قابلمه کوچک، شیره افرا و آب پرتقال را با یکدیگر مخلوط کنید. بدون در آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ گردد.

2- در این فاصله، روی ماهی نمک و فلفل بریزید. داخل تابه کمی روغن بریزید و روی حرارات ملایم گرم کنید. ماهی را داخل روغن داغ بگذارید و 5 دقیقه سرخ کنید. دو قاشق غذاخوری از سس را روی همه سطح هر دو طرف سالمون بمالید. ماهی را برگردانید و 5 دقیقه دیگر نیز طرف دیگر را سرخ کنید.

3- گردوها را با بقیه شیره به جای مانده مخلوط کنید. آنها را 5 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا شیره افرا حسابی غلیظ گردد. ماهی را داخل بشقاب بگذارید و با شیره افرا سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 386
  • چربی: 20 گرم
  • کلسترول: 62 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 21 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 24 گرم
  • سدیم: 215 میلی گرم
  • پتاسیم: 537 میلی گرم
  • کلسیم: 40 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "سالمون با شیره افرا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سالمون با شیره افرا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید