طرز تهیه ساندویج مرغ سرخ شده

به گزارش راهنمای مدرسه، این ساندویچ ها برای افرادی که شاغل هستند و زمان ناهار را بیرون از خانه سپری می نمایند گزینه بسیار خوبی است. طعم متفاوتی از مرغ را هم امتحان می کنید.

طرز تهیه ساندویج مرغ سرخ شده
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 7 دقیقه

مواد لازم

  • 600 گرم مرغ سرخ شده (یا بریان شده)
  • یک عدد پیاز میانه خلالی شده
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1/3 پیمانه سرکه سیب
  • نصف پیمانه سس گوجه فرنگی
  • 3 قاشق غذاخوری فلفل چیلی خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری آویشن تازه
  • دو قاشق غذاخوری شیره انگور
  • دو قاشق غذاخوری آب
  • نصف پیمانه نمک
  • 6 عدد نان همبرگر

طرز تهیه

  1. استخوان ها و پوست مرغ را جدا کنید. با چنگال گوشت ها را خرد کنید.
  2. در یک تابه بزرگ پیازها را در روغن زیتون و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سرکه را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر حرارت دهید.
  3. سس گوجه فرنگی، فلفل چیلی، آویشن، شیره انگور، آب و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید مواد بجوشند. مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مرغ ها سسی شوند. آنها را چند دقیقه تفت دهید.
  4. نان های همبرگر را روی حرارت کمی برشته کنید و سپس داخل آنها از این مواد بگذارید و با خیار شور و سالاد کلم یا کاهو سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 668
  • چربی: 18 گرم
  • کلسترول: 126 گرم
  • کربوهیدرات: 76 گرم
  • قند: 3 گرم
  • پروتئین: 50 گرم
  • آهن: 2 گرم
  • سدیم: 1485 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "طرز تهیه ساندویج مرغ سرخ شده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ساندویج مرغ سرخ شده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید