طرز تهیه ساندویج مرغ سرخ شده
به گزارش راهنمای مدرسه، این ساندویچ ها برای افرادی که شاغل هستند و زمان ناهار را بیرون از خانه سپری می نمایند گزینه بسیار خوبی است. طعم متفاوتی از مرغ را هم امتحان می کنید.

- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 7 دقیقه
مواد لازم
- 600 گرم مرغ سرخ شده (یا بریان شده)
- یک عدد پیاز میانه خلالی شده
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1/3 پیمانه سرکه سیب
- نصف پیمانه سس گوجه فرنگی
- 3 قاشق غذاخوری فلفل چیلی خرد شده
- دو قاشق غذاخوری آویشن تازه
- دو قاشق غذاخوری شیره انگور
- دو قاشق غذاخوری آب
- نصف پیمانه نمک
- 6 عدد نان همبرگر
طرز تهیه
- استخوان ها و پوست مرغ را جدا کنید. با چنگال گوشت ها را خرد کنید.
- در یک تابه بزرگ پیازها را در روغن زیتون و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سرکه را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر حرارت دهید.
- سس گوجه فرنگی، فلفل چیلی، آویشن، شیره انگور، آب و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید مواد بجوشند. مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مرغ ها سسی شوند. آنها را چند دقیقه تفت دهید.
- نان های همبرگر را روی حرارت کمی برشته کنید و سپس داخل آنها از این مواد بگذارید و با خیار شور و سالاد کلم یا کاهو سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 668
- چربی: 18 گرم
- کلسترول: 126 گرم
- کربوهیدرات: 76 گرم
- قند: 3 گرم
- پروتئین: 50 گرم
- آهن: 2 گرم
- سدیم: 1485 میلی گرم
تاریخ انتشار: 20 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 20 مرداد 1401
گردآورنده: rahnamayaden.quiz1.ir
شناسه مطلب: 37074
به "طرز تهیه ساندویج مرغ سرخ شده" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ساندویج مرغ سرخ شده"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید