6 خاصیت مهم فلفل تند که از آن بی خبرید؛ از عمر طولانی تا تسکین درد
به گزارش راهنمای مدرسه، فلفل های چیلی (تند) به علت بهبود طعم و مزه بیشتر وعده های غذایی، محبوبیت زیادی دارند.

به گزارش دویچه وله، وجود نوعی ماده شیمیایی موسوم به کپسایسین در فلفل تند، فواید شگفت انگیزی برای سلامت بدن دارد که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود:
بهبود علائم میگرن
اسپری بینی کپسایسین درد میگرن را متوقف می نماید. استفاده از این اسپری عصب سه قلوی مغز را بی حس می نماید، جایی که میگرن و سردرد های شدید از آنجا آغاز می شوند.
افزایش طول عمر
یک مطالعه بزرگ نشان داده بزرگسالانی که حداقل یک فلفل قرمز تند تازه یا خشک در ماه به مدت تقریباً 20 سال می خورند، احتمال مرگ خود به هر دلیلی را تا 13 درصد کاهش می دهند.
افزایش سرعت متابولیسم
کپسایسین سرعت متابولیسم بدن را بیش از پیش افزایش می دهد. بعلاوه یک نورون حسی به نام TRPV1 را فعال می نماید که به جلوگیری از تجمع چربی و کنترل اشتهای شما یاری می نماید. این ترکیب تسریع کننده متابولیسم، ممکن است به کاهش وزن یاری کند.
کنترل درد
کپسایسین باعث ایجاد حس گرما در سلول های عصبی می گردد. این ماده غذایی برای قرن ها برای یاری به کنترل درد استفاده شده است.
تسکین آرتریت
کپسایسین ماده فوق العاده ای در بسیاری از کرم ها و لوسیون ها است که برای از بین بردن سریع درد، گرما ایجاد می نماید. مطالعات نشان داده که مصرف فلفل چیلی، تنها در چند هفته ناراحتی ناشی از آرتریت و فیبرومیالژیا را به نصف کاهش می دهد.
مبارزه با سرطان
به گزارش نشریه تخصصی مدیسین نت، در مطالعات آزمایشگاهی بعلاوه نشان داده شده که کپسایسین سلول های مرتبط با بیش از 40 نوع سرطان، از جمله سرطان روده بزرگ، کبد، ریه، پانکراس و سرطان خون را از بین می برد. این ماده شیمیایی تند، نحوه عملکرد بعضی از ژن های مرتبط با سلول های سرطانی را تغییر می دهد و حتی از رشد آن ها جلوگیری می نماید.
منبع: فرارو