نگرانی های کرونایی این روزهای وزارت بهداشت از زبان معاون درمان

به گزارش راهنمای مدرسه، خبرنگاران/کرمان معاون درمان وزیر بهداشت و درمان گفت: نگرانی اصلی ما روی افراد بدون علامت یا با علایم خفیف بیماری است که خواهشمندیم این افراد به مراکز 16 ساعته درمانی مراجعه نمایند تا به موقع شناسایی و ایزوله شوند.

نگرانی های کرونایی این روزهای وزارت بهداشت از زبان معاون درمان

دکتر قاسم جان بابایی امروز یکشنبه چهارم آبان ماه در حاشیه سفر به شهرستان سیرجان در جمع راهنمای مدرسه گفت: با توجه به اینکه در چند روز اخیر فرایند ابتلای به کرونا در استان کرمان رو به افزایش بوده است لذا برای آنالیز شرایط استان به این منطقه سفر کردم.

وی با ابراز تاسف از فرایند افزایشی تعداد مبتلایان به کووید 19 در استان کرمان مطرح نمود: در مردادماه سال جاری،پیک دوم شیوع ویروس کرونا را در استان کرمان تجربه کردیم که بیشتر مبتلایان مربوط به شهرهای کرمان و جیرفت بودند اما در چند روز اخیر علاوه بر کرمان، در شهرستان های سیرجان و رفسنجان نیز تعداد مبتلایان به کووید 19 رو به افزایش است.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: میزان بیماران سرپایی مبتلا به کووید 19 در استان کرمان زیاد بوده و همچنین تعداد بیماران با حال عمومی بد نیز در این استان افزایش چشمگیری پیدا نموده است.

وی با تاکید بر اینکه هنوز داروی مشخصی برای درمان این بیماری کشف نشده و در نتیجه تنها راه ممکن برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس، مراعات مردم است توضیح داد: توصیه اکید داریم که مردم به گونه ای رفتار نمایند که سعی نمایند دچار این بیماری نشوند و این امر نیز تنها با مراعات توصیه های بهداشتی امکان پذیر است.

جان بابایی اظهار کرد: در یک شهر حدود 300 هزار نفری مانند سیرجان وجود 120 بیمار کرونایی بستری شده آمار بسیار بالایی است و حتما تعداد زیادی بیمار بدون علامت یا با علامت حفیف نیز در این شهرستان وجود دارد و نگرانی اصلی ما روی افراد بدون علامت یا با علایم خفیف بیماری است که خواهشمندیم این افراد به مراکز 16 ساعته درمانی مراجعه نمایند تا به موقع شناسایی و ایزوله شوند.

معاون درمان وزیر بهداشت درباره افتتاح چند بخش بیمارستانی در شهرستان سیرجان مطرح نمود: کرونا به ما آموخت که دیگر باید مراسم افتتاحیه ها و کلنگ زنی ها با حضور افراد زیاد را جمع کرد و اصل این بود که این بخش ها آماده بهره برداری شوند که خوشبختانه این بخش ها هم اکنون آماده هستند و از امروز بخش آی سی یو عظیم با 18 تخت که برای بیماران کرونایی اختصاص داده شده، فعالیت خودش را شروع خواهد نمود ضمن آنکه بخش نوزادان و NICU بیمارستان عرضی یسرجان نیز با 13 تخت آماده بهره برداری است.

به گزارش راهنمای مدرسه، دکتر حمیدرضا رشیدی نژاد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در حاشیه این سفر در شهرستان سیرجان در جمع راهنمای مدرسه گفت: ممکن است به صورت مقطعی با کمبود تخت های بیمارستانی روبرو شویم اما به لحاظ تخت باتوجه به ظرفیت سازی های اجرا شده می توانیم جوابگوی بیماران مراجعه نماینده به بیمارستان های استان باشیم اما اگر مردم پروتکل های بهداشتی را رعایت ننمایند و تعداد مبتلایان همچنان افزایش یابد دیگر ظرفیت های بیمارستانی ما جوابگوی مراجعه نمایندگان نخواهد بود.

وی با اشاره به تحریم های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران، مطرح نمود: باتوجه به تحریم ها، منکر کمبودها نیستیم ولی در حد توان خودمان و با یاری وزارتخانه و مسئولین استانی تامین احتیاج درمانی چه به لحاظ زیرساخت های درمانی و چه به لحاظ تجهیزات و منابع دارویی فعلا تامین هستیم و امیدواریم فرایند مبتلایان به کووید 19 در استان کاهشی گردد تا با موج سنگین تری روبرو نشویم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان اعلام کرد: اگر بیماران ما از حد ظرفیت های بیمارستانی استان بیشتر گردد پیش بینی نموده ایم که بتوانیم از نقاهتگاه های پیش بیمارستانی استفاده کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "نگرانی های کرونایی این روزهای وزارت بهداشت از زبان معاون درمان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نگرانی های کرونایی این روزهای وزارت بهداشت از زبان معاون درمان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید