راهنمای خرید خودروی کراس اوور

به گزارش راهنمای مدرسه، خودروی کراس اوور چی بخریم؟ اگر در پی پاسخ این سوال هستید، باید بگوییم که در این مطلب از راهنمای خرید خودروی کراس اوور قصد داریم تا برترین ماشین های کراس اوور بازار ایران را به شما معرفی کنیم.

راهنمای خرید خودروی کراس اوور

محبوبیت خودروهای کراس اوور و بازار داغ آن در کشور شاید تنها وجه اشتراک بازار خودروی ما و بازار دنیای این عرصه باشد. خرید خودروی کراس اوور چند سالی است که به آرامی در بازار جا افتاده و بازار خوبی برای سازنده هایشان دست وپا نموده است.

این کلاس خودرو هم شکل و شمایل شاسی بلند همواره مجذوب کننده را دارد و هم ابعاد جمع و جور یک خودروی کامپکت و شهری. بنابراین، محبوبیت آن ها روزبه روز و به صورت موازی در تمام بازارهای دنیای توسعه یافت. این استقبال و تقاضای بالا بسیاری از شرکتهای معتبر خودروسازی در دنیا را به رقابت برای طراحی و فراوری هرچه بهتر خودروهایی در این کلاس ترغیب نموده است.

بازار خودروی ما نیز کراس اورهای مجذوب کنندهی را به خود دیده است. البته که با گرانی های فزاینده این روزها بسیاری از این خودروها دور از دسترس بیشتریت جامعه قرار گرفته اند، اما ما در راهنمای خرید خودروی کراس اوور قصد داریم تا جد امکان، تنوع قیمتی را در مدل های معرفی گردیده لحاظ کنیم.

به همین جهت خودروها را به سه دسته، خودروهای اروپایی، خودروهای ژاپنی و کره ای و خودروهای چینی و ایرانی دسته بندی نموده و در هر دسته، برترین انتخاب ها با تنوع قیمتی و ارزش خرید مناسب معرفی می کنیم. بنابراین اگر در پی برترین ماشین های کراس اوور بازار ایران هستید، خواندن این مطلب را از دست ندهید.

برترین ماشین های کراس اوور اروپایی؛ دست نیافتنی ها!

اگر برندهای چینی را فاکتور بگیریم، بازار خودروی ما از لحاظ تنوع در برند، بازار محدودی است. در بین برندهای اروپایی بنز، ب ام و، رنو و پژو گستردگی بیشتری دارند و برای مردم شناخته شده تر هستند.

در این بین از میان غول های خودروسازی آلمانی، مرسدس بنز قدمت بیشتری در ایران دارد. البته چند سالی است که رنو با عرضه محصولات متنوع و لوکس، سهم قابل توجهی از بازار خودروهای اروپایی را به خود اختصاص داده است. پژو در این کلاس تنها خودروی پژو 2008 را در میدان رقابت دارد که آن هم در قیاس با رقبا چندان حرفی برای گفتن ندارد.

در ادامه این راهنمای خرید خودروی کراس اوور، به سه مورد از برترین ماشین های کراس اوور اروپایی موجود در بازار اشاره می کنیم.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید خودروی هاچ بک

مرسدس بنز GLA مدل 2016

خودروی کراس اوور چی بخریم؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت که سال 2013 و در نمایشگاه فرانکفورت، شرکت مرسدس بنز آلمان از خودروی نو خود رونمایی کرد. نسل اول بنز GLA 45 که تا سال 2017 در خط فراوری این کمپانی قرار داشت، در سال 2016 به کشور ما وارد شد.

طراحی بدنه این خودروی کراس اوور کامپکت به گونه ای است که هم هیجان یک خودروی اسپرت را تداعی می نماید و در عین حال، وقار و سنگینی به جایی دارد.

فضای داخلی لوکس، کیفیت فوق العاده و امکانات فراوان تکمیل کننده طراحی این خودرو است. موتور 4 سیلندر این خودرو 2 لیتری است و 381 اسب بخار قدرت دارد و می تواند گشتاوری معادل 475 نیوتن متر فراوری کند. تنها 4.4 ثانیه زمان احتیاج است تا GLA از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر بر ساعت برسد. مکمل بخش فنی در سیستم انتقال نیرو، یک گیربکس 7 سرعته دستی است.

خروجی این ترکیب فنی مجذوب کننده، تجربه یک سواری فوق العاده است که البته سیستم تعلیق و هندلینگ عالی آن نیز نقش موثری در این عملکرد دارد. از نظر ایمنی، تجهیزات و امکانات رفاهی با یک پکیج مجذوب کننده و بدون روبرویم که بحثی باقی نمی گذارد و تنها کافی است که به بنز بی نظیر اعتماد کرد.

این خودرو یکی از برترین های شرکت بنز در ایران است که متاسفانه واردات محدودی داشته است. در نتیجه، به راحتی شاید نتوان نسخه ای از آن را برای خرید پیدا کنید، اما اگر پیروز به خرید GLA 45 که یکی از برترین ماشین های کراس اوور بازار است شدید، به خوش شانسی خود شک نکنید!

شما می توانید برای اطلاع از آخرین قیمت خرید و فروش مرسدس بنز GLA 45 به سایت راهنمای مدرسه مراجعه کنید.

ب ام و X6

ب ام و X6 یکی دیگر از برترین خودروهای کراس اوور موجود در بازار است. ب ام و X6 را می توان نقطه عطفی در طراحی خودروهای این کلاس دانست. زیبایی این خودرو نفس گیر است و به سختی می توان چشم از آن برداشت. طراحی بدنه، فرمی اسپرت و تهاجمی دارد. خطوط شکسته و المان های برجسته در کنار انحنای زیبای سقف خودرو ترکیب مجذوب کنندهی را رقم زده اند.

استفاده از خطوط شکسته و برجستگی های ظریف در فضای داخلی X6 نیز ادامه یافته است. تریم مشکی و نقره ای داشبورد و مانیتور بزرگ و کشیده قرار گرفته در بالای آن، زیبایی نمای جلوی این خودرو را تکمیل می نماید. موتور پرقدرت 4.4 لیتری این خودرو کاملا با ظاهر خشن و تهاجمی آن هم خوانی دارد. این موتور که 8 سیلندر و 32 سوپاپ با آرایش خورجینی دارد، می تواند 407 اسب بخار قدرت و 600 نیوتن متر گشتاور فراوری کند.

ب ام و X6 که به سیستم AWD مجهز است، از یک گیربکس اتوماتیک تیپ ترونیک 8 سرعته بهره می برد. سیستم فنی قوی و طراحی اصول آیرودینامیکی در طراحی بدنه شتاب صفر تا صد فوق العاده 5.1 ثانیه را به این خودرو بخشیده است. هندلینگ عالی و فرمان پذیری مطلوب در سرعت های بالا لذت سواری با این خودرو را دوچندان می نماید.

شاید بتوان تنها عیب X6 را سفت بودن فرمان در سرعت های پایین دانست که به سادگی می توان از آن چشم پوشی کرد. با آنکه آخرین مدل از BMW X6 موجود در بازار مدل 2013 است، اما در خرید این خودرو نباید شک کرد چرا که نه تنها یکی از برترین خودروهای این راهنمای خرید کراس اوور است، بلکه یکی از برترین ماشین های کراس اوور بازار نیز محسوب می گردد.

با مراجعه به بخش آگهی های سایت راهنمای مدرسه می توانید از آخرین قیمت خرید و فروش ب ام و X6 آگاه شوید.

بیشتر بخوانید: فهرست لوکس ترین خودروهای دنیا

رنو کولیوس

رنو کولیوس هم یکی از خودروهای خوبی است که می تواند پاسخی مناسب برای سوال کراس اوور چی بخریم؟ باشد. فراوریات شرکت رنو پس از ادغام با نیسان و رسیدن به زبان طراحی نو خود، به طور مشهودی متحول شدند و حاصل این تحولات، فراوریات زیبایی همانند تلیسمان و کولیوس نسل نو بود.

در چند سال اخیر، محصولات شرکت رنو به صورت گسترده در بازار خودروی ما عرضه شده و به همان میزان هم، مورد توجه مشتریان قرار گرفته است. رنو کولیوس یک کراس اوور سایز میانه و خانوادگی است.

طراحی ظاهری این خودروی زیبا المان های مشترک زیادی با سدان محبوب تلیسمان دارد. به نظر میرسد کولیوس امتداد پیروزیت رنو تلیسمان در کلاس کراس اوورها است. چه در طراحی ظاهری و چه در فضای داخلی شباهت های بسیاری بین این خودروها وجود دارد.

در نمای روبرو چراغ و دی لایت های C شکل که به نوعی امضای طراحی رنو تبدیل شده، در کنار جلو پنجره بزرگ با پره های افقی کرومی و نشان بزرگ رنو در میان آن از جمله این اشتراکات ظاهری است.

یکی از نکات مثبت طراحی این خودرو کیفیت ساخت بسیار بالای آن است. عایق بندی مناسب کابین فضایی کاملا دلپذیر و آرامش بخش را فراهم نموده و در کنار آن جایگاه هایی که کامل سرنشین را دربرمی گیرد، رنو کولیوس را به خودرویی مناسب برای سفرهای طولانی تبدیل نموده است.

رنو کولیوس دارای یک موتور 4 سیلندر 2.5 لیتری با توان فراوری 169 اسب بخار قدرت و 224 نیوتن متر گشتاور است. قدرت فراوری شده از طریق این موتور از طریق یک گیربکس CVT شیفت ترونیک، به هر چهار چرخ منتقل می گردد. سیستم AWD یکی از بزرگترین مزیتهای رقابتی این خودرو در این رده قیمتی است.

سیستم اتوپارک کولیوس یکی دیگر از ویژگی های مجذوب کننده آن است. مانیتور لمسی، گرمکن جایگاه، کروز کنترل، کیلس استارتر، سقف پانارومیک، سنسور باران، سیستم ترمز و پایداری کامل مجهز، کیسه هوای سرنشینان جلو، جانبی و پرده ای و … از جمله تجهیزات و امکانات این خودرو است.

رنو کولیوس رقبای زیادی در این رده قیمتی دارد، بدون شک یکی از برترین ماشین های کراس اوور بازار است. محبوبیت بالا و تبدیل شدن به پرفروش ترین خودروی وارداتی گواه این مدعاست.

شما می توانید برای اطلاع از آخرین قیمت خرید و فروش رنو کولیوس به سایت راهنمای مدرسه مراجعه کنید.

برترین ماشین های کراس اوور ژاپنی و کره ای

خودروسازی ژاپن اثبات شده است و می توان به بسیاری از برندهای ژاپنی چشم بسته اعتماد کرد. اما در خصوص برندهای کره ای داستان فرق دارد. خودروسازی در کره قدمت چندانی ندارد. با این وجود، پیشرفت آ ن ها در این صنعت مثال زدنی است.

برندهای کره ای هیوندای و کیا موتورز اکنون جایگاه قابل توجهی در بازارهای دنیای دارند. در کشور ما نیز این دو برند محبوبیت بالایی دارند. در این بخش از راهنمای خرید خودروی کراس اوور میان کراس اوورهای ژاپنی و کره ای، سراغ برندهای تویوتا، نیسان و هیوندای رفته ایم.

تویوتا CH-R

ماشین کراس اوور چی بخریم؟ خودروهای تویوتا به علت استهلاک کم و کیفیت بالا همواره از پرطرفداران بازار بوده اند. سرآمد خودروهای تویوتا شاسی بلندهای معروف این برند، لندکروز و پرادو هستند که قبلا هم در فهرست برترین شاسی بلندهای بازار و برترین ماشین های آفرود بازار آن ها را معرفی نموده بودیم.

فراوریات تویوتا معمولا به سادگی در طراحی معروف هستند، اما در بین خودروهای فراوری این برند ژاپنی استثناهایی مانند پریوس و C-HR هم وجود دارد. تویوتا C-HR یک طراحی اغراق آمیز و خاص از این برند است. خطوط تیز و شکسته در روی بدنه و برجستگی های حجیم و عضلانی، ظاهر یک جنگجو را برای این کراس اوور اسپرت و مجذوب کننده به ارمغان آورده است.

طراحی فضای داخل کابین همان سبک طراحی با خطوط تیز را دارد، اما با کلیاتی که ساده تر شده است. آنچه بیش از همه چیز در داخل کابین جلب توجه میکند ترکیب چرم و متریال با کیفیت در ساخت قطعات است. ایمنی، امکانات رفاهی و تجهیزات این خودرو نیز همانطور که از تویوتا انتظار می رود، کامل است.

تویوتا C-HR در بازار ما با در 4 تیپ مختلف و دو نوع پیشرانه عرضه می گردد. در نوع اول، پیشرانه این خودرو یک موتور بنزینی 2 لیتری 4 سیلندر توربو شارژ است که می تواند 115 اسب بخار قدرت و 185 نیوتن متر گشتاور فراوری کند. نوع دوم از پیشرانه استفاده شده در C-HR موتور هیبریدی تویوتا پریوس است که متشکل از یک موتور بنزینی 1.8 لیتری و یک موتور الکتریکی است که حاصل عملکرد این مجموعه تامین 122 اسب بخار قدرت است.

گیربکس اتوماتیک CVT نیز وظیفه انتقال این قدرت فراوریی را به هر چهارچرخ بر عهده دارد (AWD). تا اینجا از مشخصات و ویژگی های مثبت این خودرو صحبت کردیم. با اینکه راندمان هر دو نوع پیشرانه بسیار مطلوب است و به لطف هندلینگ و سیستم تعلیق خوب، سواری دلچسبی را نیز رقم می زند، اما این سامورایی خشن خالی از ایراد هم نیست.

مهم ترین نقص این خودرو فضای خفه داخل کابین است. این در حالی است که C-HR کابین نسبتا جا داری دارد، اما سبک طراحی و دید محدود برای سرنشینان عقب و فقدان سانروف باعث گرفتگی فضای داخلی این خودرو شده است. بعلاوه، وسعت دید عقب برای راننده نیز چندان مطلوب نیست.

با اینکه C-HR انقدر مزیت دارد که بتوان از این نقاط ضعف چشم پوشی کرد، قیمت بالای آن و تفاوت قیمت داخلی با قیمت دنیای، پای دوستدارانش را برای خرید آن سست می نماید. در مجموع در اینکه این خودروی خاص، مجذوب کننده، اسپرت و در عین حال کم مصرف و کم استهلاک بسیار دوست داشتنی است، شکی نیست اما ای کاش این خودرو که یکی از برترین کراس اوورهای بازار ایران است مقرون به صرفه تر از این ها بود!

شما می توانید با مراحعه به بخش آگهی های خودرو در سایت راهنمای مدرسه، از آخرین قیمت خرید و فروش تویوتا C-HR آگاه شوید.

بیشتر بخوانید: نگاهی به گران ترین خودروهای بازار ایران

نیسان X-Trail مدل 2016-2018

نیسان همواره خوب و کم حاشیه است. از آن برندهایی است که وقتی مدلی از آن را می خرید، دل کندن از آن سخت خواهد بود. نیسان این روزها با کراس اوورهای جوک و ایکس تریل در بازار ایران حضور دارد که نیسان جوک به علت طراحی عجیب و غریبش توجه زیادی را به خود جلب نموده و در مقابل نیسان ایکس تریل کمتر شناخته شده است.

ایکس تریل در مقایسه با رقبا طراحی ساده تر یا بهتر است بگوییم قدیمی تری دارد. طراحی ایکس تریل زیبا و کاملا مناسب است. در نمای روبروی این خودرو جلوپنجره V-Shape مخصوص نیسان در کنار چراغ های چندضلعی و سپر حجیم و عضلانی آن صورت قدرتمند و پرابهتی را به تصویر می کشد.

در داخل کابین با طراحی به روزتری روبرو هستیم. کیفیت ساخت عالی و کیفیت متریال خوب و قابل قبول است. فضای داخلی این خودرو، کاملا به میزان و مناسب برای استفاده خانوادگی است و امکانات و تجهیزات کاملی برای سرنشینان فراهم می نماید.

موتور این خودرو در نسخه ای که به بازار ما وارد شده، یک موتور 4 سیلندر 2.4 لیتری است که 171 اسب بخار قدرت و 233 نیوتن متر گشتاور فراوری می نماید. گیربکس این خودرو نیز از نوع اتوماتیک CVT ایکس ترونیک است و قدرت فراوریی موتور را به هر چهار چرخ منتقل می نماید. سیستم تعلیق بی نقص و هندلینگ و فرمان پذیری عالی از دیگر ویژگی های مثبت این خودرو است. مجموع این مشخصات باعث می گردد بتوان با ایکس تریل یک سواری و نرم و لذت بخش را در هر نوع جاده ای تجربه کرد.

نقاط ضعف این خودرو بیش از آنکه به خود خودرو وارد باشد به شرکت واردکننده آن مربوط می گردد. خدمات پس از فروش این خودرو محدود و دسترسی به لوازم یدکی آن سخت است. این مسئله بازار دست دوم این خودرو را نیز اندکی تحت تاثیر قرار داده است. به هر حال این موضوع باعث نمی گردد که از شایستگی های خودرو چیزی کم گردد و نیسان ایکس تریل یکی از برترین ماشین های کراس اوور بازار ما است.

شما می توانید با مراحعه به بخش آگهی های خودرو در سایت راهنمای مدرسه، از آخرین قیمت خرید و فروش نیسان ایکس تریل آگاه شوید.

هیوندای توسان مدل 2011-2015

هیوندای توسان مانند سایر هم خانواده های خود در ایران بسیار شناخته شده است. هیوندای توسان از مدل های 2007 تا 2017 در بازار خودروی ما موجود است. مدلی که در این بخش در خصوص آن صحبت می کنیم نسل دوم این خودرو است که از سال 2011 از طریق شرکت آسان موتور به کشور وارد شد.

نسل دوم هیوندای توسان یا همان ix35 یک کراس اوور کامپکت است که در زمان خودش با استقبال خوبی هم روبرو شد. مانند بیشتر فراوریات کره ای در دهه اخیر، طراحی این خودرو هم در داخل و هم در نمای خارجی زیبا و مورد پسند بیشتریت است. کیفیت ساخت توسان هم در حد قابل قبولی واقع شده است، اما متاسفانه می توان ایراداتی را به متریال استفاده شده در ساخت فضای داخلی کابین وارد کرد.

از جمله امکانات این خودرو می توان به 10 کیسه هوا، سنسور پارک، سنسور دنده عقب، گرمکن جایگاه سرنشینان جلو، کروز کنترل، سانروف، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک و … اشاره نمود.

در بخش فنی این خودرو مجهز به یک موتور 4 سیلندر 2.4 لیتری است که توان فراوری 177 اسب بخار قدرت و 227 نیوتن متر گشتاور را دارد که از طریق یک جعبه دنده اتوماتیک CVT به هر چهار چرخ منتقل می گردد. یکی از مهم ترین نقاط ضعف های این خودرو، سیستم تعلیق آن است که باعث سواری خشک و انتقال ناهمواری های سطح جاده به داخل کابین می گردد.

با اینکه نسل سوم توسان (2016-2017) که شباهت ظاهری زیادی هم با برادر بزرگتر خود سانتافه دارد مشخصا بهتر از این نسل است، اما به علت اینکه در این رده قیمتی در حال حاضر تنها می توان به سراغ خودروهای چینی رفت تصمیم به معرفی این خودروی کره ای گرفتیم.

هیوندای توسان در نسل دوم رقیب قدرتمندی با نام کیا اسپورتیج دارد. این دو خودرو شباهت های فنی و کیفی زیادی با هم دارند و هر دو از خودروهای محبوب بازار هستند. اما با استناد به نظر مالکان این دو خودرو می توان گفت، توسان خودروی باکیفیت تر و قابل اعتمادتری است و همچنان یکی از برترین ماشین های کراس اوور بازار ایران است.

شما می توانید با مراجعه به سایت راهنمای مدرسه از آخرین قیمت خرید و فروش هیوندای توسان آگاه شوید.

بیشتر بخوانید: برترین ماشین های چینی بازار ایران

برترین ماشین های کراس اوور چینی و ایرانی؛ خودروهایی با پایین ترین ارزش خرید در بازار

خودروسازان داخلی ما هنوز پیروز ساخت خودرویی در این کلاس نشده اند، اما در مونتاژ این خودروها همکاری پرباری با خودروسازان چینی دارند. درست است که بازار ما خصوصا در سال های اخیر، خودروهای چینی های باکیفیتی هم به خود دیده است اما آنچه واضح است این است که خودروهای چینی از کارنامه قابل قبولی برخوردار نیستند.

در پاسخ به سوال خودروی کراس اوور چی بخریم؟ احتمالا باید در این بخش خودرویی را معرفی کنیم، چرا که درصد بالایی از متقاضیان بازار دیگر توان خرید خودروهای خارج از این رده را ندارند، هرچند در بازار امروز خودروهای چینی قیمت هایی دارند که در سال های نه چندان دور می شد چشم به خودروهای برندهای اروپایی داشت.

با اینکه در بین چینی ها هم می توان خودروهای نسبتا خوبی پیدا کرد، اما از نظر فنی و کیفی این خودروها را تنها باید با هموطنان خودشان مقایسه کرد، در این صورت میتوان صفت خوب را به آنها اطلاق کرد!

از میان خودروهای چینی موجود در این کلاس هایما S5، ام وی ام X22 در مدل های دنده دستی و اتوماتیک، جک S5، دانگ فنگ H30 کراس، چانگان CS35 از گزینه های موجود در بازار هستند.

  • خرید و فروش هایما S5
  • خرید و فروش ام وی ام X22
  • خرید و فروش جک اس 5
  • خرید و فروش دانگ فنگ H30 کراس
  • خرید و فروش چانگان CS35

بیشتر بخوانید: برترین ماشین های ژاپنی بازار ایران

آخر خودروی کراس اوور چی بخریم؟

آنچه در این مطلب معرفی گردید، فهرستی از برترین ماشین های کراس اوور بازار ایران هستند که همچنان علی رغم بالا رفتن قیمت خودرو باز هم ارزش خرید دارند.

مطمئنا امروزه که قیمت خودرو سر به فلک کشیده و به صورت قطره ای در حال افت است، خرید خودرو شاید چندان منطقی نباشد. با این حال، در صورتی که به خرید یک کراس اوور فکر می کنید، خودروهای فوق می توانند تجربه خوبی را در اختیارتان قرار دهند و پاسخی باشند برای سوال ماشین کراس اوور چی بخریم؟

امیدواریم که این مطلب توانسته باشد، اطلاعات مفیدی در اختیارتان قرار دهد. نظر شما درباره این راهنمای خرید خودروی کراس اوور چیست؟ آیا از نظر شما خودروهای دیگری هستند که امکان قرار گرفتن در این فهرست را داشته باشند؟ نظرات و تجربیات خودتان را با ما در میان بگذارید.

منبع: بلاگ دیوار

به "راهنمای خرید خودروی کراس اوور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهنمای خرید خودروی کراس اوور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید