خوردن لوبیای سبز چه زمانی مرگ آور می گردد

به گزارش راهنمای مدرسه، خبرنگاران : خوردن برای انسان ها تفریحی لذت بخش به شمار می رودبا این حال بعضی مواد غذایی باید با احتیاط مصرف شوند زیرا می تواند بعضا منجر به مرگ گردد.

خوردن لوبیای سبز چه زمانی مرگ آور می گردد

به گزارش راهنمای مدرسه به نقل از راهنمای مدرسه مغز بادام تلخ به مقدار کم حاوی سیانور دو پتاس و اسید سیاندریک است که اگر فردی به مقدار زیاد آن را مصرف کند، مسموم می گردد. مصرف پنج تا ده عدد مغز بادام تلخ در بچه ها می تواند مسمومیت شدید به همراه داشته باشد، در بزرگسالان این تعداد به 50 عدد می رسد.

لوبیای سبز از جمله مواد غذایی محبوب به شمار می رود، اما پنج تا شش عدد آنها اگر نپخته باشند، می توانند جان بچه ها خردسال را به خطر بیندازند. لوبیا سبزهای خام دارای لکتینی به نام PHA هستند که می توانند منجر به خونریزی شدید معده شوند.

لکتین ها پروتئین هایی هستند که نقش شان تسهیل اتصالات سلول به سلول است. PHA در مقدار بالا یک ماده سمی محسوب می گردد. حرارت دادن لوبیای سبز PHA را از میان می برد.

سولانین از ترکیبات گیلکو آلکالوئیدهاست که در سیب زمینی با ظاهر شدن رنگ سبز به ویژه در قشر زیر پوست آن معین می گردد. مقدار زیاد این سم موجب مسمومیت می گردد که با نشانه هایی نظیر سوزش گلو، حالت تهوع و تعریق شدید و نفس تنگی همراه است.

سیب زمینی را باید همیشه در جای خنک و تاریک نگاه داشت و به هنگام مصرف نیز قسمت های سبز رنگ را دور انداخت.

بادکنک ماهی در ژاپن به عنوان غذایی لوکس مصرف می گردد. روده، تخمدان و کبد این گونه از ماهی ها حاوی سم تترو دوتوکسین است که 1200 برابر کشنده تر از سم سیانور است.

یک بادکنک ماهی می تواند جان 30 نفر را بگیرد. در ژاپن برای طبخ این ماهی باید دوره های آموزشی طولانی مدتی را گذراند. این ماهی ها همیشه توسط ماهرترین آشپزها سم زدایی می شوند و به قیمت بالا هم به فروش می رسند.

جوز هندی در مقدار بسیار اندک به عنوان یکی از طعم دهنده ها و ادویه های مخصوص آشپزی و شیرینی پزی به حساب می آید. اما مصرف یکجای این ادویه به میزان بیش از چهار گرم می تواند موجب بروز حالت تهوع، توهم و در موارد شدیدتر بیهوشی گردد. مصرف این مقدار از جوز هندی در بچه ها مسمومیت شدید و مرگ آور به همراه دارد.

مانیوک یا کاساوا گیاه بومی مناطق آمریکای جنوبی است که برای تهیه دسر از آن استفاده می گردد. ریشه، برگ ها و پوست این گیاه نباید به طور خام استفاده شوند، و چنانچه به هنگام تهیه مراقبت نگردد، می توانند به دلیل ایجاد مسمومیت پیامدهای مرگ بار به همراه داشته باشند.

مصرف گوشت خام هر چند مرگبار نیست اما می تواند موجب ایجاد کرم های نواری در دستگاه گوارش گردد. عفونت روده و کاهش وزن می تواند از عوارض این نوع از عفونت باشد.

درست کردن کباب یکی از تفریح های مورد علاقه مردم به شمار می آید. اما کباب کردن هم می تواند پیامدهای سرطان زا به همراه داشته باشد. حرارت بالا می تواند موجب ساخت هیدروکربن های پلی آروماتیک گردد. به ویژه اگر چربی گوشت به درون آتش ذغال چکه کند. هر چه گوشت کبابی سیاه تر شده باشد، شمار مواد مضر که درون گوشت جمع شده اند نیز زیادتر است.

محل اتصال ساقه گوجه فرنگی و قسمت های سبزرنگ گوجه فرنگی می توانند تا 1/2 درصد حاوی سولانین باشد. 50 گرم سولانین می تواند موجب سردرد، حالت تهوع و استفراغ گردد. برای همین نیز باید از مصرف گوجه فرنگی های کال دوری کرد و محل اتصال ساقه را همیشه با احتیاط جدا کرد.

ذخیره سازی نادرست یا آلودگی در ورقه های فلزی قوطی های کنسرو می توانند مواد سمی فراوری نموده که به سرعت در مواد غذایی حل می شوند. قوطی های کنسرو و شیشه های حاوی مواد کنسرو شده باید همیشه در جای خنک و به دور از نور نگهداری شوند.

مواد غذایی داخل قوطی های کنسرو یا شیشه های کنسرو شده می توانند مرگ آور باشند.

منبع: اقتصادنیوز

به "خوردن لوبیای سبز چه زمانی مرگ آور می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوردن لوبیای سبز چه زمانی مرگ آور می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید